Fanii lui Rangers sunt la picioarele lui Ianis Hagi după un nou gol marcat de român în Scoția

Fanii lui Rangers sunt la picioarele lui Ianis Hagi după un nou gol marcat de român în Scoția

Fanii celor de la Glasgow Rangers au fost încântați de reușita lui Ianis Hagi de sâmbătă, românul deschizând scorul pentru trupa sa în partida cu Hamilton, scor 2-0 în runda curentă a campionatului scoțian de fotbal.

Suporterii au avut numai cuvinte de laudă pentru Hagi, care se află la primul gol marcat în această stagiune, după 5 meciuri destul de slabe la debutul de sezon în Scoția.

Ianis Hagi a marcat pentru Rangers (Video)

Pe pagina de Twitter a clubului, imediat după gol, au curs mesajele pozitive pentru Ianis, printre care notăm: ”Acest jucător tânăr o să facă performanță aici la Rangers. Nu înțeleg cum l-am transferat cu atât de puțini bani în mercato” sau ”Așa se întâmplă când îl folosim pe Hagi pe cea mai bună poziție a sa în teren”.

ADVERTISING

”Avea nevoie de acest gol acum. Felicitări, Ianis!”, ”Sunt cel mai mare fan al tău, Ianis! Te voi urmări mereu” sau !”Ianis Hagi e viitorul lui Rangers!” sunt doar alte câteva postări la adresa românului.

Hamilton 0-2 Rangers | Ianis Hagi & Tavernier Score to keep Gers on Top! | Scottish Premiership

Acesta, 21 de ani, a îndeplinit doar o simplă formalitate la gol, după ce Roofe a lovit bara din centrarea lui Steven Davis, iar mingea a ricoșat la internaționalul din România, fiul legendarului Gică Hagi.

Rangers e pe primul loc în Scoția cu 16 puncte, după 6 runde, la 3 puncte peste Hibernian, care are însă un meci mai puțin de disputat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte știri din sport interesante pe SpotMedia.ro:

CFR Cluj calcă strâmb și în Liga 1

Cum va arăta clasamentul WTA la startul US Open 2020

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇