Fanii din Coreea de Sud îl contestă pe Dan Petrescu, aflat la al 6-lea meci la rând fără victorie

Fanii din Coreea de Sud îl contestă pe Dan Petrescu, aflat la al 6-lea meci la rând fără victorie

Reputatul tehnician român Dan Petrescu trece printr-o perioadă delicată în Coreea, acolo unde o antrenează pe Jeonbuk Motors, echipă aflată la al 6-lea meci consecutiv fără victorie.

Duminică, trupa românului a înregistrat un surprinzător 0-1 pe terenul nou promovatei Gimcheon Sangmu. A ajuns pe locul 11 în campionat, penultimul.

După patru egaluri la rând, toate cu 1-1, au venit două eșecuri la limită, ambele cu 0-1. A pierdut recent și calificarea în semifinalele Asian Champions League, după 1-1 și 0-1 cu Ulsan. Iar duminică a fost a treia etapă în noul sezon de K-League și Petrescu nu a câștigat încă nicio partidă.

ADVERTISING

Fanii echipei în alb și verde au protestat vehement după meci, contestându-l pe Petrescu și maniera sa de joc.

Suporterii au lansat și o campanie aprigă pe Twitter, noul X, în care apare mesajul NO și poza atașată a lui SuperDan, campion în România de 4 ori cu CFR Cluj.

Antrenorul le cere însă fanilor să rămână în spatele echipei: „Sper să fie în continuare alături de noi. Trecem printr-o perioadă dificilă. Și astăzi am greșit o dată și am plătit. Totuși, mi-e greu să critic jucătorii, pentru că s-au implicat total. Au trecut doar trei etape din 38. Simt că ne putem reveni, poate chiar de la meciul următor", a declarat românul la ultima conferință de presă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!