EURO 2020 | "Război" al ironiilor în presa tabloidă din Anglia şi Danemarca înaintea confruntării de pe Wembley

EURO 2020 | "Război" al ironiilor în presa tabloidă din Anglia şi Danemarca înaintea confruntării de pe Wembley

Un ”meci” al ironiilor a izbucnit în presa tabloidă din Anglia şi Danemarca înainte de confruntarea celor două naţionale, de miercuri seara, de pe Wembley, din semifinalele EURO 2020, scrie Reuters.

Ziarul englez The Sun a publicat un text însoţit de o fotografie în care steagul Angliei, Crucea Sfântului Gheorghe, este format din două felii de bacon puse pe o felie de pâine prăjită, cu mesajele ”aduceţi şunca acasă, băieţi” şi ”vă vom mânca la micul dejun”. Danemarca este printre principalii furnizori de şuncă ai Marii Britanii.

ADVERTISING

The Sun scrie că englezii apreciază şi respectă din multe puncte de vedere Danemarca, însă în meciul de pe Wembley aceste lucruri nu vor mai conta.

În replică, un tabloid danez a a publicat un articol cu o fotografie în care mai mulţi vikingi furioşi năvălesc spre steagul Angliei, cu textul ''venim acasă''.

Miercuri seara, Anglia şi Danemarca îşi vor disputa locul în finala EURO 2020 acolo unde învingătoarea va întâlni duminică Italia, care a trecut marţi seara de Spania, la lovituri de departajare cu 4-2, scorul fiind egal după 120 de minute, 1-1 (0-0, 1-1).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pete 60.000 fani vor avea acces în tribunele celebrului stadion londonez.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇