EURO 2020: Probleme mari pentru naționala Suediei - Doi jucători au fost testați pozitiv la Covid-19

Un al doilea jucător din lotul Suediei pentru turneul final al EURO 2020 (11 iunie – 11 iulie) a fost testat pozitiv la coronavirus, a anunţat marţi seara Federaţia suedeză de fotbal, scrie AFP.

Conform sursei, este vorba despre mijlocaşul Mattias Svanberg, care evoluează la echipa italiană Bologna.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Federaţia a indicat că după testul pozitiv al lui Dejan Kulusevski, jucătorii au fost din nou testaţi iar când au sosit rezultatele s-a constatat că testul lui Mattias Svanberg era pozitiv.

Fotbalistul a fost plasat imediat în izolare.

Dejan Kulusevski, fotbalistul lui Juventus Torino şi al echipei Suediei, a fost testat pozitiv la Covid-19 şi nu va juca împotriva Spaniei în primul meci al naţionalei sale la EURO 2020.

Kulusevski s-a simţit răcit şi a fost supus unui test rapid, al cărui rezultat a fost pozitiv, a indicat medicul naţionalei Suediei, Anders Valentin. Fotbalistul a mai fost infectat cu noul coronavirus, iar acum a fost plasat în izolare, având simptome uşoare.

În Grupa E, Suedia va întâlni Spania pe 14 iunie, pe stadionul La Cartuja din Sevilla. Reprezentativa iberică a rămas fără căpitanul său, Sergio Busquets (FC Barcelona), care a fost testat pozitiv la Covid-19.

Selecţionerul Suediei, Janne Andersson, preciza că nu va convoca pe nimeni în locul lui Kulusevski şi speră că va conta pe jucător în a doua partidă din grupă, contra Slovaciei.

Fotbaliştii continuă antrenamentul colectiv în cantonamentul din oraşul Goteborg, însă în aer liber.

"Nu este vorba de un focar, ci de un caz. Sperăm că nu vor mai fi altele", afirma Valentin. 

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!