Emma Răducanu, surprinsă de alegerea făcută de Simona Halep pentru postul de antrenor: "Nu m-am așteptat"

Emma Răducanu, surprinsă de alegerea făcută de Simona Halep pentru postul de antrenor: "Nu m-am așteptat"

Emma Răducanu s-a arătat surprinsă de alegerea făcută de Simona Halep pentru postul de antrenor.

Sportiva cu origini românești a afirmat că nu se aștepta ca Mouratoglou să o lase pe Serena Williams pentru Simona Halep.

"Nu m-am așteptat ca Mouratoglou să renunțe la Serena Williams ca să o antreneze pe Simona. Cred că este o combinație care o va ajuta pe Simona să revină în top 10", a spus Emma Răducanu pentru ProSport.

Simona l-a numit pe Patrick Mouratoglou antrenor după ce inițial a mers într-un stagiu de pregătire la academia sa din Franța.

ADVERTISING

Sportiva noastră a afirmat că simte că a făcut deja progrese la lovitura de dreapta, la poziționarea în teren și serviciu.

"Loviturile e dificil să le schimbi la 30 de ani, după atâta vreme, însă am progresat un pic la lovitura de dreapta, m-a corectat și chiar mă simt mult mai bine, și la serviciu un pic, per total, s-au făcut unele mici modificări, dar cea mai importantă e poziționarea în teren. Mi-aș dori să fiu și mai solidă la acest capitol pentru că simt că acolo este un plus de dobândit și aș putea reveni în top jucând așa", a spus Simona Halep pentru Gsp.ro.

ADVERTISING

Pentru Simona urmează meciul cu Paula Badosa, programat azi de la ora 20:00, în turul 2 de la Madrid.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!