Emma Răducanu face o dezvăluire tulburătoare: „Uneori regret că am câștigat US Open”

Emma Răducanu face o dezvăluire tulburătoare: „Uneori regret că am câștigat US Open”

Tenismena britanică de origine română Emma Răducanu, campioană la US Open în trecut, face câteva dezvăluiri cel puțin interesante.

Ea a triumfat la turneul de Mare Șlem de la Flushing Meadows în 2021, când avea doar 18 ani. A primit și a simțit însă imediat după, multă presiune pe umerii săi, iar în ultima perioadă a avut rezultate din ce în ce mai slabe. Jucătoarea cu tată român se află acum într-un lung proces de recuperare, după ce a suferit intervenții chirurgicale la ambele mâini, dar și la gleznă.

ADVERTISING

„Uneori, mă gândesc că poate ar fi fost mai bine să nu fi câștigat US Open. Am fost foarte sus și foarte jos. Sunt o mulțime de rechini, așa că trebuie să fii mereu în gardă”, a declarat Emma într-un interviu pentru cotidianul The Times. În plus, ea în acest moment nu mai are antrenor, după despărțirea de al 5-lea din ultimii 2 ani, e vorba de Sebastian Sachs: „Până și Regele Marii Britanii m-a întrebat dacă mi-am găsit antrenor. Chiar a fost o glumă bună, am râs pentru că toată lumea mă critică din această cauză. Totuși, m-am simțit onorată pentru că majestatea sa știa acest lucru”.

Emma Raducanu vs Leylah Fernandez Full Match | 2021 US Open Final

Rămâne de văzut dacă sportiva britanică va putea concura la US Open, concurs programat între 28 august și 10 septembrie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În clasamentul WTA, Emma este pe locul 130, personal best-ul său fiind poziția a zecea în lume.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!