Elvețienii, șocați de comportamentul lui Daniel Pancu: "Ce atitudine impardonabilă"

Elvețienii, șocați de comportamentul lui Daniel Pancu: "Ce atitudine impardonabilă"

Daniel Pancu a fost eroul negativ al meciului dintre România și Elveția, în care „tricolorii” mici s-au calificat la EURO U21 din 2025.

Antrenorul naționalei României a intrat pe teren în prima repriză și a fost aproape să îl bruscheze pe arbitru, crezând că acesta nu vrea să acorde cartonaș roșu pentru o intrare asupra lui Louis Munteanu.

"A strâns pumnul, ce atitudine impardonabilă din partea lui Daniel Pancu. A sprintat spre arbitru și a fost aproape să-l lovească pe conducătorului jocului, este incredibil. Incredibil din partea antrenorului român", a spus comentatorul postului elvețian RTS 2.

ADVERTISING

În minutul 28, elvețienii au rămas în 10 oameni, după ce Jaquez a fost eliminat pentru o intrare brutală asupra lui Louis Munteanu. La această fază, selecționerul Daniel Pancu a fost eliminat după ce a sprintat până la centrul terenului și a sărit să-i ceară explicații arbitrului pe un ton nervos.

”În primul moment, credeţi-mă, am crezut că a murit Louis… Doamne-fereşte! Eu din unghiul în care eram am văzut că a primit o talpă cu crampoane direct în gât. Şi am crezut că s-a dus… apoi am văzut că mişcă şi că arbitrul scoate cartonaşul galben. În secunda aia m-am gândit la jucător, dar şi la un episod de la meciul tur din Elveţia, când am primit golul de 2-2, după un ofsaid de trei metri şi fault. Pentru că noi eram calificaţi de mult (n.r. cu acea victorie).

ADVERTISING

Dacă scrie România pe noi asta nu înseamnă că nu trebuie să fim respectaţi la nivelul adversarilor noştri. Eu îmi cer scuze, gestul meu a fost incalificabil. E prima eliminare din viaţa mea… mi-am pierdut cumpătul pentru că mă uitam la jucător şi nu credeam că mai poate să continue. Nu ştiu cum s-a văzut la televizor, dar de acolo s-a văzut foarte urât. Regret, sigur că da, acum da. Dar poate dacă rămânea cartonaş galben poate acum nu mai vorbeam din postura de antrenor calificat la EURO. A contat, s-a întors decizia", a spus Daniel Pancu, potrivit DigiSport.ro.

ADVERTISING

Echipa națională de tineret a României a învins Elveția, scor 3-1, și s-a calificat la Campionatul European U21 de pe primul loc din grupă.

România termină astfel grupa pe primul loc, cu 22 de puncte, două peste Finlanda și patru peste Elveția.

Campionatul European U-21 va avea loc între 12 și 29 iunie în Slovacia.

Pentru naționala României, aceasta este a patra prezență la rând la Campionatul European.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇