Edinson Cavani s-a înțeles cu o dublă campioană a Europei - presă

Edinson Cavani s-a înțeles cu o dublă campioană a Europei - presă

Marele atacant uruguayan Edinson Cavani s-a înțeles cu o nouă formație, după despărțirea de PSG, formație calificată în sferturile UEFA Champions League.

PSG se află în pregătire pentru partida cu Atalanta din sferturile Ligii, pe 15 august, dar până atunci s-a aflat faptul că fostul star de pe Parc des Princes, Cavani, 34 de ani, a semnat cu Benfica Lisabona.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Acesta a plecat gratis de la PSG în această vară, iar acum, desi inițial se anunțase că negocierile dintre cele două părți au picat, jurnalistul italian de renume Tancredi Palmeri a scris pe Twitter că sud-americanul a semnat cu Benfica, dublă campioană europeană (1961 și 1962), urmând să aibă 9 milioane de euro anual salariu.

Cavani a plecat de la PSG cu fruntea sus, din postura de cel mai bun marcator all-time al clubului francez, cu 200 de goluri. Acesta a câștigat la Paris 22 de trofee, printre care 6 titluri în Ligue 1. Are 254 de meciuri jucate la PSG și 25 de pase de gol.

D.A.

Citește și alte știri importante de pe site-ul SpotMedia.ro:

Turneul de la Praga: Rezultatele înregistrate de tenismenele din România

Școala românească este un câmp de luptă, pe care copiii cresc ”ca niște buruieni”. Care este modelul de om pe care îl oferim societății și ce șanse de schimbare avem? - Interviu

Germania: Crește numărul de cazuri, testele devin obligatorii, în timp ce se anunță noi proteste ale negaționiștilor


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!