Edinson Cavani s-a înțeles cu o dublă campioană a Europei - presă

Edinson Cavani s-a înțeles cu o dublă campioană a Europei - presă

Marele atacant uruguayan Edinson Cavani s-a înțeles cu o nouă formație, după despărțirea de PSG, formație calificată în sferturile UEFA Champions League.

PSG se află în pregătire pentru partida cu Atalanta din sferturile Ligii, pe 15 august, dar până atunci s-a aflat faptul că fostul star de pe Parc des Princes, Cavani, 34 de ani, a semnat cu Benfica Lisabona.

Acesta a plecat gratis de la PSG în această vară, iar acum, desi inițial se anunțase că negocierile dintre cele două părți au picat, jurnalistul italian de renume Tancredi Palmeri a scris pe Twitter că sud-americanul a semnat cu Benfica, dublă campioană europeană (1961 și 1962), urmând să aibă 9 milioane de euro anual salariu.

ADVERTISING

Cavani a plecat de la PSG cu fruntea sus, din postura de cel mai bun marcator all-time al clubului francez, cu 200 de goluri. Acesta a câștigat la Paris 22 de trofee, printre care 6 titluri în Ligue 1. Are 254 de meciuri jucate la PSG și 25 de pase de gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
LES 200 BUTS D'EDINSON CAVANI AU PARIS SAINT-GERMAIN 🔴🔵

D.A.

Citește și alte știri importante de pe site-ul SpotMedia.ro:

Turneul de la Praga: Rezultatele înregistrate de tenismenele din România

Școala românească este un câmp de luptă, pe care copiii cresc ”ca niște buruieni”. Care este modelul de om pe care îl oferim societății și ce șanse de schimbare avem? - Interviu

Germania: Crește numărul de cazuri, testele devin obligatorii, în timp ce se anunță noi proteste ale negaționiștilor

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇