Edi Iordănescu vine cu vești noi despre accidentații de la FCSB și anunță că Budescu va fi rezervă

Edi Iordănescu vine cu vești noi despre accidentații de la FCSB și anunță că Budescu va fi rezervă

Edi Iordănescu a vorbit despre situația jucătorilor accidentați de la FCSB.

Iordănescu spune că Florin Tănase și Octavian Popescu revin săptămâna viitoare la antrenamente, în timp ce Florinel Coman va mai sta o perioadă pe tușă.

"Suntem destul de restrânși ca număr, sunt mulți jucători cu probleme medicale. Îl avem pe Florinel (n.r - Coman) cu o perioadă mai lungă de accidentare. Nu e nici măcar parțial în procesul de pregătire. E chestie de timp la el, dar sperăm ca în ceea ce îi privește pe Tase (n.r - Florin Tănase) și pe Tavi Popescu să reintre cu echipa în procesul de pregătire începând cu această pauză competițională, după care să-i avem ca soluții poate chiar la primul meci de la reluarea campionatul", a spus Iordănescu, potrivit DigiSport.ro.

ADVERTISING

În schimb, Iordănescu a precizat că Budescu nu va fi titular la meciul cu Chindia, programat vineri, de la ora 21:00.

"Îl avem și pe Budi (n.r - Constantin Budescu), care a venit după o pauză destul de lungă. Încă nu este la 100%, e un jucător de care avem mare nevoie. Din păcate, a trebuit să-l expunem un pic la meciul de Cupă și l-am ținut 120 de minute, dar cred că și el, după această întrerupere, va fi la capacitate maximă. Pentru jocul ăsta (n.r - contra Chindiei) sunt șanse destul de mari să-l vedem, probabil pe parcurs, însă mă aștept ca după această întrerupere să fie și el la capacitate maximă și să ne poată ajuta. E un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult aici", a mai spus Iordănescu.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!