Edi Iordănescu și-a stabilit viitorul: Anunțul FRF

Edi Iordănescu și-a stabilit viitorul: Anunțul FRF

Federația Română de Fotbal a făcut un anunț important despre viitorul lui Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României.

Prin vocea lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic, FRF a vorbit despre viitorul selecționerului Edi Iordănescu și a dezvăluit că „este o dorință de continuare” din partea ambelor părți.

Totuși, discuția decisivă și finală, pentru stabilirea termenilor noului contract, urmează să aibă loc în viitorul apropiat.

”Eu cred că va continua. Urmează să aibă loc o întâlnire ori înainte, ori după meciurile astea amicale, pentru că știți că e un calendar aglomerat. Din ce am mai vorbit cu Edi, este o dorință de continuare, dar care va fi precedată de această întâlnire unde se vor stabili datele noului contract. Sigur că atunci va fi. Edi trebuie să fie foarte clar, să-și exprime gândurile și să punem la punct absolut tot”, a afirmat Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

ADVERTISING

Edi Iordănescu, care a calificat România la EURO 2024, primul turneu final după o pauză de opt ani, mai are contract cu FRF până în vara lui 2024.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!