Edi Iordănescu, reacție vehementă după ce FCSB nu a fost băgată în carantină de DSP

Edi Iordănescu, reacție vehementă după ce FCSB nu a fost băgată în carantină de DSP

FCSB s-a întors joi din Turcia, țară aflată pe lista galbenă, dar nu a fost băgată în carantină.

Rivalii din Liga 1 acuză că FCSB este avantajată, în condițiile în care ei s-au pregătit în frig, în România.

Cel mai vehement a fost Edi Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, care a spus că doar prostii respectă regulile în România.

"E ceva ce te lasă fără comentarii. Nu vreau să câștigam titlul pe greșelile altora, ci pe teren. Dar dacă trăim în țara în care proștii respectă regulile, probabil vom fi proști în continuare!", a spus Edi Iordănescu.

ADVERTISING

Cei de la DSP au afirmat că FCSB nu a fost băgată în carantină pentru că a disputat un meci amical cu o echipă din Liga 4 a Turciei.

"Membrii delegației sportive a Fotbal Club FCSB au prezentat reprezentanților DSPMB care desfășoară activitate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă dovada participării la o competiție sportivă internațională desfășurată în Belek -Antalya, Turcia, motiv pentru care aceștia au fost exceptați de la măsura carantinării în temeiul prevederilor art. 1 alin. 1 lit. t) din Hotărârea CNSU nr. 48/2020 de modificare a art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 36/2020", a transmis DSP București.

ADVERTISING

Nemulțumirea rivalelor pornește de la faptul că pasajul la care DSP face referire are legătură cu competițiile sportive internaționale, nu cu cele amicale.

"Sportivii români, care își desfășoară activitatea în alte state și care sunt convocați la loturile naționale pentru a reprezenta România la competiții sportive organizate în condițiile legii, membrii delegațiilor sportive românești care se întorc în România de la competiții sportive internaționale, oficialii și arbitrii români care au fost delegați la competițiile internaționale precum și jurnaliști acreditați la aceste competiții", se arată in articolul citat.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇