Edi Iordănescu, primele declarații după ce a preluat-o pe FCSB

Edi Iordănescu, primele declarații după ce a preluat-o pe FCSB

Edi Iordănescu a oferit primele declarații după ce a devenit noul antrenor la lui FCSB.

El a explicat că a acceptat oferta deoarece crede că poate lua titlul.

"Este o bucurie, un sentiment de satisfacție, este o onoare, simt treaba asta. E și o provocare, în același timp, dar cred că cuvântul cheie e responsabilitatea. Simt o responsabilitate enormă, vin după o performanță foarte frumoasă. Am venit aici cu cea mai mare convingere ca noi, toți, uniți, organizați, împreună cu susținerea conducerii, a patronului și a suporterilor să reușim să producem performanță.

ADVERTISING

Am venit să antrenez pentru echipă, pentru jucători, care sunt extrem de talentați. E o provocare ca împreună să reușim, iar acest statut de jucător talentat să devină unul de jucător valoros. Pentru asta trebuie rezultate, trofee, performanțe, ieșiri în Europa și echipa națională. Trebuie să strângem rândurile și să reclădim momentul, e adevărat că nu e unul foarte bun", a spus Edi Iordănescu, potrivit Digi Sport.

De asemenea, Iordănescu le-a transmis și un mesaj fanilor de la FCSB.

"

Suporterii să aibă încredere în noi, în munca noastră. Sunt foarte conștient că e greu să faci promisiuni concrete și să oferi anumite garanții, dar atunci când te dedici n-ai cum să nu mergi decât în sus. E adevărat că trebuie să avem și puțină șansă. E plină competiție, totul e pe fast-forward și e puțin timp la dispoziție.

ADVERTISING

Doar împreună putem reuși. Îi aștept din nou aproape pe suporteri, le știu supările, le știu așteptările. Să aibă încredere că sunt omul potrivit pentru a regenera toată această stare de spirit și pentru a construi ceea ce ei așteaptă. Le garantez că foarte multe lucruri pe care le-au digerat mai greu și nu le-au plăcut vor fi 100% în mâna mea. Mi-asum tot ce înseamnă activitatea echipei, rezultatele echipei. Totul va fi în responsabilitatea și puterea mea de decizie", a mai spus el.

Înțelegerea se va întinde pe o perioadă de 9 luni, până la finalul acestui sezon.

ADVERTISING

Iordănescu și-a trecut în contract și un bonus de 100 de mii de euro în cazul în care va câștiga titlul.

De asemenea, el va primi 500 de mii de euro dacă va fi demis cât timp echipa se află pe podium.

În schimb, el va putea să plece oricând în cazul în care Becali va face declarații despre jucători sau despre el.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!