Edi Iordănescu, prezentat oficial la FCSB: L-am găsit total schimbat pe Gigi Becali

Edi Iordănescu, prezentat oficial la FCSB: L-am găsit total schimbat pe Gigi Becali

Edi Iordănescu a fost prezentat oficial, joi, în funcția de antrenor principal al lui FCSB.

În cadrul unei conferințe de presă, tehnicianul în vârstă de 43 de ani a afirmat că l-a găsit total schimbat pe Gigi Becali și din acest motiv a acceptat propunerea.

"Am vrut să plec în străinătate, am ratat și o oportunitate importantă din cauză că am dat un răspuns tărziu. A venit această chemare, am stat față în față cu patronul clubului, pe care l-am găsit complet schimbat, în abordare, idei… Am venit la negocieri cu convingerea 100% că nu va fi o colaborare, dar… Am descoperit un om total schimbat, mă refer la latura profesională, ceea ce pe mine mă interesează", a spus Edi Iordănescu.

ADVERTISING

Întrebat despre contract, Edi Iordănescu a dezvăluit că finanțatorul lui FCSB i-a acceptat toate clauzele.

"Sunt onorat și simt o responsabilitate imensă, este o provocare și pentru mine. S-au schimbat niște lucruri, am avut multe rețineri, semne de întrebare, dar în momentul în care am spus "da" am pășit în curtea complexului cu toată convingerea și energia ca să facem lucrurile bune. Sunt aici să construim o echipă solidă și să facem pe toată lumea fericită. Dar pentru asta avem nevoie de timp", a punctat noul tehnician al "roș-albaștrilor".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Câte clauze aveți în contract? Multe (râde - n.red.). Am construit contractul așa cum mi-am dorit, iar patronul echipei a acceptat tot. A spus că nu-l interesează ce scrie în el și a semnat. Asta m-a sensibilizat. Este un contract atipic, care pentru mine înseamnă o protecție", a adăugat acesta.

Un rol mai important la FCSB după sosirea lui Edi Iordănescu va avea și Mihai Stoica.

"Mai multe persoane din club mi-au spus că, începând de ieri, Meme este din nou prezent trup și suflet aici. Una dintre primele solicitări pe care le-am avut la adresa lui a fost să vină alături de mine pe bancă. Eu cred că este nevoie de acest lucru pentru echipă, pentru public și pentru mine", a conchis Edi Iordănescu.

ADVERTISING

Edi Iordănescu a semnat un contract valabil pe un sezon cu FCSB.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇