Edi Iordănescu face o nouă declarație despre plecarea de la CFR Cluj

Edi Iordănescu face o nouă declarație despre plecarea de la CFR Cluj

Edi Iordănescu a făcut o nouă declarație despre posibilitatea de a pleca de la CFR Cluj.

Întrebat dacă va pleca de la CFR Cluj și ce își dorește pe viitor, Iordănescu a amintit că a refuzat să semneze un contract pe o perioadă mai lungă, preferând unul care să expire în această vară.

"Ce pot să spun? Eu cred că răspunsul meu ar trebui să plece de la momentul când am venit (n.r la CFR, în decembrie). Când am venit, am refuzat varianta unui contract pentru un an și jumătate și am cerut un contract pe șapte luni.

ADVERTISING

Mi-am asumat acest obiectiv. Am intrat în play-off de pe locul doi, o premieră ca o echipă de pe locul doi să câștige titlul. Eu am cerut șapte luni și am spus că la final, dacă nu îndeplinesc obiectivul, nu mai are rost să continuăm. Am spus că, în cazul fericit în care luăm (n.r. campionatul), facem o analiză. În momentul de față nu are rost să mă gândesc, mai am contract până la mijlocul lui iunie, e important meciul cu FCSB-ul", a spus Iordănescu, potrivit DigiSport.ro.

De asemenea, el a afirmat că ar rămâne la CFR Cluj doar dacă ar avea mână liberă și va putea face toate transferurile.

ADVERTISING

"Dacă lucrurile vor continua și vom merge împreună, una dintre condițiile de bază va fi ca implicarea mea să fie totală. CFR este bine ancorată în realitatea fotbalului românesc. Nu uitați momentul Young Boys Berna. Am fost aproape de primăvara europeană", a mai spus Iordănescu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!