Edi Iordănescu a prefațat meciul cu Universitatea Craiova

Edi Iordănescu a prefațat meciul cu Universitatea Craiova

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă online, că Universitatea Craiova este o formaţie „rănită” după înfrângerea cu FCSB din etapa precedentă şi în aceste condiţii va fi cu atât mai periculoasă în partida directă de marţi.

"Ne aşteptăm la o partidă extrem de dificilă. Ar fi o greşeală ca lumea să rămână influenţată de ultimul joc al Universităţii Craiova cu FCSB. Universitatea e o echipă extrem de valoroasă, are multă calitate individuală... iar acum e o echipă rănită după eşecul din ultima etapă şi asta o face şi mai periculoasă. Eu am datoria să nu cad în această capcană şi să analizez cât pot de echilibrat totul ... pot spune că Universitatea a făcut o primă repriză chiar bună cu FCSB, în care putea să deschidă scorul. Aşa că Universitatea rămâne o candidată îndreptăţită şi serioasă la titlu, iar noi trebuie să fim eficienţi pentru a produce din nou un rezultat pozitiv", a afirmat tehnicianul.

"Posibil să vină în subconştient şi cu o dorinţă de revanşă după ultimul meci al sezonului trecut... dar să nu uităm că anterior câştigaseră aici, la Cluj. Aşa că mă aştept la un meci disputat şi greu pentru noi. Vin cu dorinţa de a spăla şi ultima impresie de acasă, din meciul cu FCSB. Au şi un antrenor cu care eu am avut în trecut anumite contre, dar profesional îl respect foarte mult. E un antrenor bun şi nu întâmplător de câte ori s-a apelat la el a reuşit lucruri foarte bune. Cu FCSB a fost prima lui înfrângere, dar cunoaşte foarte bine toate lucrurile de acolo şi sunt sigur că pregăteşte foarte bine toate partidele", a adăugat el.

Edward Iordănescu a menţionat că o victorie în ultimul meci al anului 2020 ar aduce o vacanţă liniştită formaţiei sale.

"Va fi un joc deschis oricărui rezultat. Însă eu am încredere în jucători, în echipă şi sunt sigur că vom conecta la joc. Sper să reuşim cu bine din această perioadă incredibil de grea cu maximum de puncte dacă se poate. Cu o victorie ar fi o vacanţă mai liniştită pentru că am reuşi să recuperăm din punctele faţă de FCSB şi chiar să depăşim Craiova", a precizat Iordănescu.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, marţi, de la ora 21:00, pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii I.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!