Echipa de start a lui FCSB pentru meciul cu Silkeborg: "Problema mare a lor este că nu au jucat niciodată împreună"

Echipa de start a lui FCSB pentru meciul cu Silkeborg: "Problema mare a lor este că nu au jucat niciodată împreună"

Alexandru Bourceanu a analizat echipa cu care FCSB va începe meciul de diseară cu Silkeborg, din etapa a treia a grupelor Conference League.

Fostul jucător al „roș-albaștrilor” crede că FCSB, care nu va avea la dispoziție nu mai puțin de 8 titulari, va avea o mare problemă.

"E o echipă cu jucători care au jucat foarte bine la echipele lor de club anterioare, jucători tineri, care în astfel de meciuri își pot demonstra valoarea. Ei vor juca mai mult de 100%, asta este clar", a spus Bourceanu la Pro Arena.

ADVERTISING

"Problema mare a lor este că nu au jucat niciodată împreună. E foarte complicat, mai ales că îți dorești să demonstrezi că ești un jucător foarte bun, dar e greu când nu ai mai evoluat cu ceilalți jucători", a adăugat acesta.

Contra lui Silkeborg, Dică va alinia, cel mai probabil, următorul "11": Târnovanu - Boboc, Dawa, Haruț, Pantea - Dulca, Oiadă, Radaslavescu - Miculescu, Rusu, Oct.Popescu.

Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Risto Radunovic și Darius Olaru sunt jucătorii care au fost lăsați acasă pentru meciul de diseară. De asemenea, nou-veniții Billel Omrani și Boban Nikolov nu au drept de joc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Meciul va începe la ora 19:45 și va fi televizat de Pro Arena.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇