Dică a răbufnit la conferința de presă de dinaintea meciului cu Silkeborg: "Este decizia mea!"

Dică a răbufnit la conferința de presă de dinaintea meciului cu Silkeborg: "Este decizia mea!"

Nicolae Dică a avut o reacție nervoasă în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului cu Silkeborg, din Conference League.

Antrenorul „roș-albaștrilor” susține că hotărârea de a lăsat acasa mai mulți titulari îi aparține, ci nu a venit ca urmare a unei comenzi a lui Gigi Becali.

"Ce să mi se comande? Am spus în momentul în care am venit la echipă că-mi doresc ca jucătorii să joace din trei în trei zile. Am făcut acest lucru, am jucat din trei în trei zile cu ei, am văzut că nu este OK. După ce am intrat în grupe, am jucat cu West Ham și am considerat că, după acele jocuri, jucătorii au nevoie de odihnă. De aceea am decis să rămână jucătorii acasă", a tunat Dică.

ADVERTISING

"Este decizia mea, eu am decis asa! Bineînțeles că am discutat cu patronul. Este clar că nu sunt singur la club. În momentul în care iau o decizie mă consult cu staff-ul tehnic, cu MM, cu patronul echipei, dar îmi spun părerile și ce vreau să fac", a adăugat tehnicianul în vârstă de 42 de ani.

Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Risto Radunovic și Darius Olaru sunt jucătorii care au fost lăsați acasă pentru meciul de diseară. De asemenea, nou-veniții Billel Omrani și Boban Nikolov nu au drept de joc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Meciul dintre Silkeborg și FCSB, din etapa a treia a grupelor Conference League, este programat joi seara, de la ora 19:45, în Danemarca.

Jocul va fi televizat de Pro Arena și transmis în format LIVE text de SpotMedia.ro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇