După Alibec, la CFR Cluj ar putea ajunge și Budescu: „Șumudică îl vrea, ar fi o lovitură”

După Alibec, la CFR Cluj ar putea ajunge și Budescu: „Șumudică îl vrea, ar fi o lovitură”

CFR Cluj l-a împrumutat pe atacantul Denis Alibec din Turcia de la Kayserispor și acum și-ar dori și repatrierea lui Constantin Budescu din țările arabe, cei doi fiind foști colegi la Astra și FCSB.

Ambii fotbaliști au fost antrenați în tricoul astralilor chiar de Marius Șumudică, moment în care gruparea giurgiuveană a luat și titlul în Liga 1, în 2016.

„Au jucat mulţi ani împreună Budescu şi Alibec, se înțeleg bine. Eu am jucat cu Ţucudean la Viitorul şi dădeam goluri, pasam, ne înţelegeam foarte bine. La fel ca ei. Sunt doi jucători de mare calitate şi nu exclud posibilitatea ca şi Budescu să vină la CFR. Șumudică îl vrea, dar e greu. Toată zona arabă de acolo vorbeşte bine despre el, deci e greu de adus”, a fost declarația făcută de Eric, fostul jucător de la Pandurii sau Gaz Metan la Look Sport.

Denis Alibec si Constantin Budescu Formeaza Duo-ul Perfect! Goluri 2019/2020

Budescu mai are în acest moment un an de contract cu arabii de la Damac. Se spera ca el să își termine contractul cu gruparea din Arabia Saudită chiar în această vară, FCSB fiind o altă formație tentată să îl aducă pe mijlocașul de 32 de ani, după spusele lui Gigi Becali.

ADVERTISING

CFR Cluj l-a adus pe Denis Alibec - oficial

„Ştiu că au salarii foarte mari cei doi, nu ştiu dacă pot fi plătite de CFR Cluj ambele salarii. Ar fi un efort foarte mare din partea clubului şi nu ştiu în ce măsură îşi poate permite. Oricum, dacă ar veni şi Budescu, chiar ar fi o lovitură pentru CFR!”, puncta pentru aceeași televiziune citată mai sus și Cristi Dulca, actual selecționer al naționalei feminine de fotbal a României.

La Astra, în sezonul trecut, Budescu a bifat 8 goluri și nouă asisst-uri.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Kiki Bertens și-a anunțat retragerea din tenis

Craiova lui Mutu a refuzat să mai joace amicalul cu Roma

Harry şi Meghan se pregătesc de botezul micuței Lilibet Diana, care ar putea avea loc în prezența Reginei Elisabeta a II-a

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!