Dueluri interesante în fotbalul european: Bayern Munchen, Juventus și FCSB au meciuri de foc

Dueluri interesante în fotbalul european: Bayern Munchen, Juventus și FCSB au meciuri de foc

Finalul de săptămână programează meciuri interesante în campionatele din Europa. Un bun prilej pentru a analiza cu atenție oferta agențiilor de pariuri sportive, din care poți să selectezi câteva ponturi interesante.

În acest material ne vom îndrepta atenția către meciurile interesante pe care Bayern Munchen, Juventus Torino și FCSB le dispută în acest final de săptămână. În plus, am ales și 3 selecții din ofertele de pariuri fotbal care merită luate în calcul.

Bayern Munchen întâlnește o echipă în formă

Bayern Munchen joacă acasă vineri, de la ora 21:30, contra celor de la Bayer Leverkusen. Se anunță un meci interesant, ținând cont de forma de moment a celor două echipe. Atât Bayern cât și Leverkusen au început sezonul cu piciorul pe accelerație și au punctaj maxim după primele trei etape din Bundesliga. 

Bayern-castiga-peste-2.5-goluri

Este știut faptul că Bayern joacă bine acasă, iar acest lucru a fost simțit și de Leverkusen la ultima vizită pe stadionul din Munchen, unde a pierdut cu 0-4 în septembrie 2022. Pe de altă parte, forța ofensivă a bavarezilor este cunoscută, astfel că este destul de probabil că Bayern va câștiga și se vor marca Peste 2.5 goluri. Dacă te interesează cotele 1X2, află că Bayern are 1.53 la victorie, egalul are cota 4.90, în timp ce o victorie surprinzătoare a lui Leverkusen are cota 5.10.

ADVERTISING

Juventus o întâlnește pe Lazio

În Serie A, sâmbătă de la ora 16:00, are loc meciul dintre Juventus Torino și Lazio Roma. Echipele sunt într-o formă diametral opusă. Juventus este încă neînvinsă în primele trei etape, în care a obținut două victorii și o remiză. În schimb, Lazio a suferit deja două înfrângeri și are o singură victorie.

Se poate spune că Lazio este o victimă preferată a lui Juventus, din moment ce torinezii s-au impus în patru din ultimele cinci meciuri de pe teren propriu contra capitolinilor. 

victorie-Juventus

Forma și valoarea lotului sunt argumente pentru care să pariezi pe Juventus, mai ales că Unibet îți oferă o cotă foarte bună: 1.87, pe care o poți juca atât single dar și pe un tichet cu mai multe selecții și să profiți de Combo Booster, care îți crește considerabil câștigurile pe măsură ce adaugi mai multe evenimente. Dacă nu crezi că Juventus va câștiga, Lazio are 4.35 la victorie, iar egalul are cota 3.50.

ADVERTISING

Farul - FCSB e derby-ul etapei din Superliga

Campionatul României a ajuns la etapa a 9-a și se apropie cu pași repezi de finalul turului. Un derby programat în această rundă este cel dintre Farul și FCSB, ce va avea loc duminică de la ora 21:45. După primele opt etape pot fi trase deja câteva concluzii. FCSB este pe primul loc și a avut un singur pas greșit, în timp ce Farul a arătat multe momente de inconstanță. În ultima etapă, FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, iar Farul a pierdut cu 4-0 cu U Craiova 1948.

victorie-FCSB

Sunt stări de spirit diferite, iar FCSB va intra cu siguranță determinată pe teren având în vedere că are de luat o revanșă după ce sezonul trecut a pierdut titlul în partida de la Ovidiu. Cota de 2.80 pe victoria lui FCSB este super atractivă și poți să profiți de ea. Farul are 2.70 la victorie, iar egalul are cota 3.30. În același timp, este așteptat un meci cu multe goluri, așa cum se întâmplă în mod tradițional la partidele dintre Farul și FCSB, două dintre cele mai ofensive echipe din campionatul României.

ADVERTISING

Cotele prezentate sunt preluate din oferta agenției de pariuri online Unibet (Licența ONJN Clasa I nr. L1160657W000330) și pot suferi modificări în orice moment.