Duckadam prezintă momentul care l-a determinat pe Toni Petrea să-și dea demisia de la FCSB: "I-au făcut decizia mai ușoară"

Duckadam prezintă momentul care l-a determinat pe Toni Petrea să-și dea demisia de la FCSB: "I-au făcut decizia mai ușoară"

Helmuth Duckadam este de părere că Toni Petrea s-a săturat de implicarea lui Gigi Becali în alcătuirea echipei și din acest motiv a ales să plece de la echipă.

Un moment care ar fi cântărit mult în decizia lui Petrea s-a petrecut la pauza meciului cu Rapid, când, la ordinul lui Becali, s-au efectuat patru schimbări.

"Nu mă așteptam să fie așa hotărât. Eu mă așteptam să plece la finalul campionatul trecut, când echipa chiar a jucat, dar a avut acea problemă cu FC Voluntari. Atunci mă așteptam să plece. Poate că schimbările de la pauza meciului cu Rapid i-au făcut decizia să plece mai ușoară lui Toni Petrea", a spus Duckadam la Digi Sport.

ADVERTISING

Fostul goalkeeper al "roș-albaștrilor" se așteaptă ca FCSB să aibă un sezon mai slab decât cel precedent.

"Nu cred că sezonul ăsta se poate repeta ce a fost anul trecut, ca performanțe mă refer. Cu siguranță, FCSB nu va mai lua locul doi, va fi mai jos. Pentru că lotul este mult mai subțire decât anul trecut", a mai spus acesta.

Rachin Bouhenna, Malcom Edjouma, Darius Olaru și Florinel Coman au fost înlocuiți la pauza meciului dintre Rapid și FCSB, scor 2-0.

Nicolae Dică este mare favorit să-i ia locul lui Toni Petrea la FCSB.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇