Două românce vor evolua în prima zi de la Australian Open. Programul anunțat de organizatori

Două românce vor evolua în prima zi de la Australian Open. Programul anunțat de organizatori

În prima zi de concurs la Australian Open vom avea angrenate două românce, e vorba de Ana Bogdan și de Jaqueline Cristian.

Primul turneu de Grand Slam al anului începe în noaptea de duminică spre luni, Australian Open, pe Melbourne Park, iar organizatorii au anunțat programul complet al primei zile.

Turneul major de la Melbourne se deschide cu un meci de gală între favorita numărul 3, Jessica Pegula din SUA, și Jaqueline Cristian, care e programat primul pe arena Margaret Court, de la ora 2.00, ora României, luni dimineața așadar.

ADVERTISING

La ultimele două ediții, Pegula a bifat sferturi de finală aici la Antipozi.

Iga Swiatek Press Conference | Australian Open 2023 Pre-Event

De partea cealaltă, Ana Bogdan se va duela cu sportiva din Ungaria, Anna Bondar, 79 WTA, într-o reeditare a duelului din barajul de la FedCup. Această partidă se joacă pe terenul 8, fiind a treia pe ordinea de start după Kudermetova – Gadecki și Ymer – Nishioka. Meciul ar începe în jurul orei 5.30.

Tot luni intră în competiție și Rafa Nadal, care va evolua cu Jack Draper din Marea Britanie, iar Iga Swiatek, liderul mondial feminin, o va întâlni pe Julie Niemeier din Germania.

ADVERTISING

Întregul turneu este televizat pe EuroSport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!