Dorit de Rapid, Toni Conceicao și-a stabilit viitorul

Dorit de Rapid, Toni Conceicao și-a stabilit viitorul

Portughezul Toni Conceicao (62 de ani) și-a stabilit viitorul.

Plasat ca nume-surpriză pe lista Rapidului pentru postul de antrenor, Toni Conceicao a spus că nu a discutat cu nimeni din conducerea clubului din Giulești, care caută înlocuitor pentru italianul Cristiano Bergodi.

Totuși, Conceicao lasă o "portiță" deschisă în privința revenirii în România. El a vorbit în termeni frumoși despre Rapid și despre conducerea echipei.

”Nu am vorbit cu nimeni de la Rapid. O persoană de acolo, din România, vrea ca eu să mă întorc în fotbalul românesc, dar nu am vorbit cu nimeni de la Rapid. Pentru mine România e mereu o poartă deschisă. Am făcut treabă acolo, am făcut performanță. Sunt profesionist și iau în vedere ce e mai bine pentru mine, pentru cariera mea.

ADVERTISING

Echipa când nu câștigă, e greu. Rapid e o echipă mare din România, echipa care are ideea de a câștiga campionatul. Patronul și toată conducerea vor ca tot grupul, jucătorii și antrenorul, să aibă rezultate, când nu sunt rezultate e greu pentru toți.

În momentul de față, e greu pentru Rapid să mai câștige un loc de Europa. Important e să se facă un buget pentru anul viitor să se câștige campionatul, pentru a se putea bate la titlu”, a spus Toni Conceicao, conform sport.ro.

În România, Toni Conceicao a antrenat la CFR Cluj, FC Brașov și Astra.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!