Dorit de Rapid și FCSB, a ales, a semnat și spune adevărul din spatele negocierilor: "Nimeni n-a știut"

Dorit de Rapid și FCSB, a ales, a semnat și spune adevărul din spatele negocierilor: "Nimeni n-a știut"

Rapid și FCSB au dorit, în pauza de iarnă, același fotbalist, iar el a ales și a semnat.

Semnătura lui Baba Alhassan (24 de ani) a fost disputată de Rapid și FCSB, cu „roș-albaștri” intrând în cursa pentru transfer ultimii. Totuși, FCSB a obținut semnătura, deși mijlocașul ghanez și-a dat, în primă fază, acceptul să meargă la Rapid.

Alhassan a povestit într-un interviu pentru presa din țara natală cum au decurs negocierile și care a fost momentul în care s-a decis și a semnat cu FCSB.

"Am fost dorit și de Rapid, mi-au spus că mă vor. FCSB și-a manifestat interesul doar după ce a apărut cel al Rapidului, care luptă și ea pentru titlu. Președintele Dani Coman m-a sunat: 'Baba, te vrea Rapid!'. I-am spus că îmi doresc cu adevărat să merg la Rapid pentru că este o echipă cu mulți suporteri și ar fi fost o onoare să joc acolo.

ADVERTISING

Două zile mai târziu, președintele de la FC Hermannstadt m-a sunat din nou și mi-a spus: 'FCSB te vrea!'. Știam că FCSB este un club mare și m-am gândit din nou. La momentul acela, tot ce se vorbea la televizor era despre mine. Deschideam televizorul și îl închideam pentru că nu doream să mai văd. Am semnat cu 2-3 săptămâni înainte de luna ianuarie și nimeni n-a știut.

Când FCSB a făcut anunțul oficial, fanii Rapidului au înnebunit. Președintele a spus că a făcut tot ce era posibil să mă transfere, dar nu a putut”, a spus Baba Alhassan, potrivit presei din Ghana.

ADVERTISING

Baba Alhassan a jucat 350 de minute în 7 meciuri pentru FCSB în acest sezon, timp în care a oferit trei pase de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!