FCSB, întrebată dacă își construiește propriul stadion: Răspunsul roș-albaștrilor

FCSB, întrebată dacă își construiește propriul stadion: Răspunsul roș-albaștrilor

FCSB a fost întrebată dacă are de gând să-și construiască propriul stadion în București sau în zonele limitrofe.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a răspuns ferm întrebării și a spus că o astfel de investiție nu este justificată.

Mai mult, Stoică a spus că ridicarea unui stadion de la 0 ar genera costuri de "100-150 de milioane de euro", considerate prea mari.

"Nu s-ar fi amortizat niciodată. Ar fi fost o investiţie nerentabilă. De ce primesc întrebarea asta atât de des? Există vreo altă echipă din Bucureşti care are stadion propriu? Există vreo echipă care să îşi facă stadion din banii proprii? Vreau şi eu să văd în România că se întâmplă ce s-a întâmplat cu Arsenal în Londra sau cu Juventus în Torino. Nu sunt bani pentru aşa ceva. Un stadion costă 100-150 de milioane de euro. De ce să investeşti o sumă atât de mare, pe care n o poţi recupera niciodată", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

FCSB își dispută meciurile considerate pe teren propriu pe Arena Națională, dar a avut probleme în trecut și a trebuit să se "mute" la Pitești, Giurgiu, Cluj sau pe Arcul de Triumf. Recent, însă, FCSB a fost reprimită pe Stadionul Steaua, unde a disputat trei partide, cu CFR Cluj, Nordsjaelland și Universitatea Craiova, toate în acest sezon.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!