Doi jucători de top de la Real Madrid au fost infectați cu noul coronavirus

Doi jucători de top de la Real Madrid au fost infectați cu noul coronavirus

Doi jucători de maximă importanță de la Real Madrid au contractat și ei virusul SARS-CoV-2 și vor fi nevoiți să intre în carantină.

Eden Hazard și brazilianul Casemiro au fost depistați pozitiv la noul coronavirus, iar cei doi vor rata partida cu Valencia din La Liga, din acest week-end, dar și meciurile naționalelor lor, din săptămâna următoare.

Victor Pițurcă a fost și el depistat pozitiv cu noul coronavirus

La testarea pentru COVID-19 efectuată vineri, doi dintre fotbaliști au ieșit pozitiv: Hazard și Casemiro, iar cei doi au o formă ușoară de boală, se simt bine și sunt deja introduși în carantină.

ADVERTISING
This is what Eden Hazard did for Real Madrid in 2020

"Real Madrid anunță că jucătorii Casemiro și Hazard au avut rezultat pozitiv la ultimele teste de COVID-19 efectuate. Toți ceilalți jucători, stafful tehnic și angajații clubului au avut rezultate negative".

Se arată în comunicatul oficial de presă al celor de la Real Madrid.

Real Madrid va evolua duminică în deplasare la Valencia, de la ora 22, iar madrilenii au ocazia să treacă pe primul loc în clasament după etapa a 9-a, cu un succes. Băieții lui Zidane au 16 puncte, cu unul mai puțin decât liderul din Țara Bascilor, Real Sociedad, marea surpriză a acestui sezon din Spania.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Condiții extrem de dure pentru Simona Halep la Australian Open. Ce trebuie să respecte sportiva noastră, deja testată pozitiv cu noul coronavirus

Răzvan Lucescu, lider în Arabia Saudită după o nouă victorie cu Al Hilal

Ministerul Educației anunță că anul acesta nu se vor mai da teze. De ce se tem elevii și ce spun specialiștii în educație

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!