Djokovic, prins cu o nouă minciună? Dezvăluirile făcute marți de presa din Australia

Djokovic, prins cu o nouă minciună? Dezvăluirile făcute marți de presa din Australia

Novak Djokovic s-a antrenat astăzi la Melbourne, dar încă nu e sigur că va juca la Australian Open 2022.

Viza lui Novak Djokovic ar putea fi anulată de către Guvernul Australiei, în ciuda deciziei luate ieri de instanța federală.

Pe lângă suspiciunile în ceea ce privește infectarea cu coronavirus a liderului ATP pe 16 decembrie 2021, acum s-a descoperit și că acesta ar fi mințit în formularul de intrare în Australia.

Djokovic a bifat că nu a calătorit în afara Serbiei înainte cu 14 zile de sosirea în Australia, dar Nole a zburat în Spania după Crăciun!

declaratie-djokovic

"În formular, Djokovic a bifat că nu a călătorit cu 14 zile înainte de sosirea sa pe 6 ianuarie în Australia. De fapt, Djokovic a călătorit din Belgrad în Spania în acea perioadă.

ADVERTISING

Toți călătorii care sosesc în Australia sunt întrebați dacă "au călătorit sau vor călători în cele 14 zile înainte de zborul către Australia”. De asemenea, sunt avertizați că "oferirea de informații false sau înșelătoare este o infracțiune gravă. Puteți fi pasibil de o pedeapsă civilă pentru furnizarea de informații false sau înșelătoare", cu pedeapsa maximă de 12 luni de închisoare", notează publicația The Age.

Australian Open 2022 începe pe 17 ianuarie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇