Djokovic lasă în continuare să planeze îndoiala în legătură cu participarea sa la Australian Open

Djokovic lasă în continuare să planeze îndoiala în legătură cu participarea sa la Australian Open

Novak Djokovic, N.1 mondial al tenisului masculin, care refuză să spună dacă s-a vaccinat sau nu împotriva Covid-19 şi menţine îndoiala în legătură cu prezenţa sa la Australian Open, nu va participa la ATP Cup (1-9 ianuarie) la Sydney, a anunţat sâmbătă ziarul sârb Blic, citându-i pe apropiaţii jucătorului, transmite AFP.

„Novak nu va merge la ATP Cup la 99%. Se antrenează aici (la Belgrad), însă a decis să sară peste acest turneu”, a explicat un „apropiat” al lui Djokovic pentru ediţia online a ziarului Blic.

ADVERTISING

Potrivit cotidianului, jucătorul de 34 de ani este acum la Belgrad unde se ocupă de fundaţia sa, se antrenează şi îşi petrece timpul cu familia.

ATP Cup, competiţie pe naţiuni organizată de ATP, marchează începutul noului sezon în circuitul masculin.

Djokovic lasă în continuare să planeze îndoiala în legătură cu participarea sa la Australian Open (17-30 ianuarie), turneu de Mare Şlem pe care l-a câştigat de trei ori, inclusiv la ultimele trei ediţii, şi unde ar putea încerca să-şi treacă în palmares al 21-lea titlu de Grand Slam, un record.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru a fi autorizaţi să intre în Australia şi să participe la turneu, jucătorii, anturajul lor şi membrii staff-urilor trebuie să fie vaccinaţi.

Potrivit Blic, "Nole" ar urma probabil să anunţe până la sfârşitul anului decizia sa referitoare la primul turneu de Mare Şlem din 2022.

Tatăl său, Srdjan, a declarat la sfârşitul lui noiembrie la televiziunea sârbă că Djokovic "nu va merge probabil" la Australian Open, el denunţând un "şantaj" al organizatorilor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇