Discurs în lacrimi al Biancăi Andreescu după abandonul din finala WTA de la Miami

Discurs în lacrimi al Biancăi Andreescu după abandonul din finala WTA de la Miami

Bianca Andreescu a pierdut finala WTA de la Miami în fața lui Ash Barty după ce a fost nevoită să abandoneze în SUA la scorul de 3-6, 0-4 din cauza unor probleme medicale.

Barty și-a apărat astfel titlul cucerit în 2019 la Miami, având în vedere că în 2020 turneul nu s-a putut disputa din cauza pandemiei de coronavirus.

Jucătoarea ce reprezintă Canada nu a mai putut continua partida la scorul de 6-3, 4-0 pentru Barty. Andreescu a acuzat mari dureri la gleznă și a cerut intervenția terapeutului, înainte de a lua decizia de a abandona.

ADVERTISING

Bianca Andreescu s-a retras din finala de la Miami

Barty ajunge la zece titluri WTA în palmares, acesta fiind al doilea din acest an, după Yarra Valley Classic de la Melbourne.

Andreescu, tenismenă cu origini românești, va urca până pe locul 6 WTA după această finală de la Miami, cel mai bun rezultat al său de după Turneul Campioanelor din 2019, acolo unde a participat în grupe și s-a accidentat chiar la un joc cu Simona Halep.

Ash Barty vs. Bianca Andreescu | 2021 Miami Open Final | WTA Match Highlights

"Le mulțumesc tuturor care au făcut acest turneu posibil, tuturor sponsorilor, copiilor de mingi, arbitrilor. Pentru mine, să mă ridic din nou pe picioarele mele nu a fost deloc ușor, dar am continuat să-mi rămân fidelă mie însumi. Dacă ar fi să vă dau un sfat, ar fi doar să țineți capul în sus și să credeți în voi. Ash, a fost extraordinar să joc cu tine, ești o persoană deosebită. Nu e modul în care mi-aș fi dorit să termin turneul, dar sunt foarte recunoscătoare că am ajuns în finală. N-aș putea să fiu mai fericită", a punctat cu lacrimi în ochi Bianca la ceremonia de premiere de după finală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Finala masculină de la Miami are loc duminică și va avea loc între Sinner și Hurkacz.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Antrenorul Igăi Swiatek îi transmite un mesaj polonezi după înfrângerea contra Simonei Halep din acest an

Iulian Fota: Franța se pregătește serios de război. 2030, un an fatidic menționat și de NATO. România are o mare vulnerabilitate Interviu

Antrenorul Universității Craiova pregătește o mutare neașteptată în echipa de start pentru derbiul cu FCSB

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!