Antrenorul Igăi Swiatek îi transmite un mesaj polonezei după înfrângerea contra Simonei Halep din acest an

Antrenorul Igăi Swiatek îi transmite un mesaj polonezei după înfrângerea contra Simonei Halep din acest an

Antrenorul Igăi Swiatek, Piotr Sierzputowski, a vorbit la Miami despre eșecul suferit de eleva sa în fața Simonei Halep la Australian Open.

Piotr Sierzputowski i-a transmis Igăi că nu trebuie să-și facă griji după ce Simona Halep a învins-o, deoarece după ce va acumula experiență va reuși să gestioneze mai bine situația.

"Totul vine cu experiența deoarece are toate armele necesare pentru a juca la acest nivel. Chiar și acel meci cu Halep putea fi câștigat. După meci a făcut o analiză foarte bună. Am stat împreună și ne-am spus 'Ok, puteam să câștigăm, dar a adoptat o strategie la care nu ne-am așteptat'. Trebuia să joace foarte, foarte bine ca să câștige cum își dorea. A pus multă presiune pe ea.

ADVERTISING

A fost plăcut pentru mine felul în care a luptat în setul decisiv, iar apoi ne-am antrenat bine și am schimbat unele lucruri. Începe să înțeleagă armele pe care le are, dar nu este sută la sută încrezătoare când joacă meciuri. Așa că are nevoie de experiență", a spus Piotr Sierzputowski într-o conferință de presa.

Amintim că Simona Halep a învins-o pe Iga Swiatek în optimile de la Australian Open cu 3-6, 6-1, 6-4.

A fost revanșa Simonei după eșecul de anul trecut de la Roland Garros.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!