Dinu Todoran reacționează după ce s-a spus că nu face nimic la FCSB

Dinu Todoran reacționează după ce s-a spus că nu face nimic la FCSB

Dinu Todoran a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el este antrenorul echipei de fotbal FCSB şi nu sunt adevărate speculaţiile conform cărora patronul Gigi Becali ar alcătui formula de start.

„Trebuie să ne aşteptăm la orice la fiecare meci. Eu sunt antrenorul echipei, nu cum s-a vehiculat că face domnul Gigi Becali echipa sau antrenamentele. Eu trebuie să aduc echipa la ora jocului să fie din toate punctele de vedere la un nivel ca domnul Becali să fie mulţumit de felul în care arătăm. Asta este cel mai important. Sunt multe lucruri care nu sunt adevărate şi care se spun la televizor dar pe mine nu mă afectează, e opinia lor. La Steaua (FCSB, n. red.) tot timpul va fi presiune, ştiam că presiunea rezultatelor va fi pentru că este cea mai puternică echipă”, a afirmat Todoran.

ADVERTISING

Înaintea meciului UTA - FCSB, scor 1-1, din etapa trecută, patronul Gigi Becali afirmase că el va face echipa până la 90 de ani, iar în timpul meciului, în minutul 34, Todoran a efectuat nu mai puţin de trei schimbări în formula de start, când formaţia sa era condusă cu 1-0.

Dinu Todoran a precizat că pentru partida cu Gaz Metan Mediaş, de duminică, va mai opera nişte schimbări şi că este posibil să mai apară şi jucători noi în lotul său: "Vor fi schimbări în echipă, avem un lot valoros şi cei care intră trebuie să demonstreze că pot face faţă cerinţelor. E posibil să mai apară jucători de valoare. E Messi liber (n.r. - râde). Jucătorii de valoare sunt bine veniţi la noi".

ADVERTISING

Formaţia FCSB va întâlni, duminică, de la ora 20:00, pe teren propriu, echipa Gaz Metan Mediaş, într-o partidă din cadrul etapei a 4-a a Ligii I.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!