Dinu Todoran îi dă replica lui Crețu: "Asta spune multe despre caracterul lui"

Dinu Todoran îi dă replica lui Crețu: "Asta spune multe despre caracterul lui"

Dinu Todoran a răspuns la atacul lansat aseară de Valentin Crețu.

Fundașul dreapta al lui FCSB a criticat modul în care fostul antrenor al „roș-albaștrilor” efectua antrenamentele.

În replică, Dinu Todoran spune că nu-l consideră fotbalist pe Vali Crețu.

"Chiar aseară când au dat gol, am dat un mesaj și am zis că toate declarațiile vor fi către mine, că eu sunt vinovat că nu au câștigat aseară. Și eu am fost jucator și știu că mereu e vina fostului antrenor dacă nu se câștigă, iar dacă se câștigă e meritul noului antrenor. În legătură cu ce a declarat acel jucător, el nu îl consider fotbalist, îl consider jucător", a spus Dinu Todoran într-o intervenție la ProX.

ADVERTISING

"Asta spune multe despre caracterul lui, nu poți să declari niște lucruri care nu sunt adevărate, te iei de tot staff-ul care a fost. Te întâlnești cu Pintilli, cu Toma și cu Ovidiu, te întâlnești cu el la antrenamente. Nu am știut că este un metodist așa de bun la echipă. Probabil nici Toni Petrea nu a știut, că putea să profite de el și să ia campionatul. Vali e un jucător despre care, din punct de vedere fizic nu ai ce să îi zici, se antrenează 100%. Cine l-a antrenat pe Vali, știe că dă 100% la antrenament. El e deficitar la celelalte părți", a adăugat fostul antrenor al lui FCSB.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aseară, după remmiza dintre FCSB și Sepsi (scor 1-1), Valentin Crețu a lansat mai multe săgeți în direcția fostului antrenor.

"E foarte bine că a venit Edi, îl cunosc, am lucrat și la Mediaș. Fiecare jucător trebuie să se schimbe pe el, să nu se mai uite la ceilalți, să avem spirit de echipă, unul care ne-a lipst. Până acum mai mult stăteam la antrenamente și lucrul ăsta se vede. Nu-mi place să vorbesc. Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia", a dezvăluit Crețu.

Edi Iordănescu l-a înlocuit săptămâna trecută pe Dinu Todoran în funcția de antrenor principal al lui FCSB.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇