Dinamo a transferat un mijlocaș polonez

Dinamo a transferat un mijlocaș polonez

Dinamo a anunțat oficial, marți, transferul mijlocașului polonez Janusz Gol.

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a strâns 8 selecții în naționala Poloniei și a îmbrăcat ultima oară tricoul celor de la KS Cracovia.

"Mijlocașul polonez Janusz Gol, ultima oară la KS Cracovia, este noul jucător al echipei Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.

Fost internațional al Poloniei, cu 8 selecții pentru prima reprezentivă, Janusz Gol (34 de ani) și-a început cariera la Polonia-Stal Swidnica și a mai evoluat pentru GKS Belchatow, Legia Varșovia, Amkar Perm și KS Cracovia.

ADVERTISING

31 de meciuri a jucat Janusz Gol, sezonul trecut, pentru KS Cracovia, 26 în campionat, 3 în Cupa Poloniei și 2 în Europa League. A marcat un gol în prima ligă a Poloniei pentru echipa la care evoluează jucătorii români Sergiu Hanca și Cornel Râpă.

5 trofee are Janusz Gol în palmares. Este campion al Poloniei cu Legia Varșovia (2013) și de patru ori a câștigat Cupa Poloniei, trei trofee cu Legia Varșovia (2011, 2012, 2013) și unul cu KS Cracovia, obținut luna trecută, scor 3-2 în finală cu Lechia.

18 partide și 3 goluri a adunat Janusz Gol în Europa League pentru Legia Varșovia și KS Cracovia", se arată într-un comunicat al "câinilor".

ADVERTISING
https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/posts/3197642726956600

Iată ce mai puteți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇