Dieter Kindlmann spune că Simona Halep trece prin momente extrem de dificile

Dieter Kindlmann spune că Simona Halep trece prin momente extrem de dificile

Renumitul antrenor Dieter Kindlmann a vorbit despre lupta pentru supremație din tenisul feminin.

Kindlmann nu o vede pe Simona Halep ca fiind jucătoarea care să domine tenisul în următorii ani, aleasa sa fiind Iga Swiatek.

În schimb, Kindlmann spune că Simona Halep trece "prin momente extrem de dificile" deoarece nu mai poate avea continuitate.

"Mereu au fost momente când, după ce o legendă s-a retras, a fost multă varietate la vârf pentru câteva luni sau poate chiar doi ani. Dar vor fi noi jucătoare care se vor transforma în legende. Iga Swiatek joacă foarte constant și gestionează bine presiunea. E o generație bună care vine din urmă.

ADVERTISING

Serena Williams aproape și-a încheiat cariera, Kerber nu va mai juca nici ea mult. Vika Azarenka, Simona Halep și Karolina Pliskova trec prin momente extrem de dificile. Sunt foste ocupante ale locului 1 WTA care au jucat constant pentru trofee în ultimii ani, dar acum au probleme în a avea continuitate", a spus Dieter Kindlmann pentru Tennis Magazin.

Simona Halep va reveni în circuitul WTA la finalul acestei luni, în turneul de la Madrid, pe care l-a câștigat de două ori.

Kindlmann are o carieră bogată de antrenor, în care a lucrat cu nume precum Maria Sharapova, Anastasia Pavlyuchenkova, Madison Keys, Elise Mertens și Angelique Kerber.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!