Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Robin Soderling: ”Căutam cum anume să mă sinucid”

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Robin Soderling: ”Căutam cum anume să mă sinucid”

Fostul mare jucător de tenis suedez Robin Soderling, ajuns acum la 35 de ani, retras din activitate acum cinci ani, a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare despre viața sa.

Primul om din lume care l-a învins pe Rafa Nadal la Roland Garros, în 2009 mai exact, a făcut câteva dezvăluiri uluitoare la un radio de sport din Suedia, recunoscând că a vrut la un moment dat să se sinucidă.

”Da, trebuie să spun că am suferit de anxietate în mod constant. A fost un lucru care m-a măcinat mereu pe dinăuntru. Stăteam în casă și mă uitam ore în șir în gol, într-un punct fix. Cel mai mic zgomot mă făcea să intru în panică imediat.

ADVERTISING

Mă panicam mereu, începeam să plâng foarte ușor. După ce am câștigat turneul de la Baastad în 2011, m-am întors la hotel și pentru prima dată simțeam că nu puteam să îmi revin și că nu voi face niciodată asta. Am ajuns să caut pe Google cum să mă sinucid. Orice era mai bine decât să trăiesc în acest infern”, puncta marele jucător din Suedia, citat de cotidianul iberic Marca.

Soderling, mărire și decădere

În 2010, Soderling a ocupat cel mai bun loc din carieră, 4, în noiembrie. El a pierdut finala de la Roland Garros în 2009, cu Federer. În carieră, a triumfat în 10 turnee ATP. După turneul amintit mai sus, în 2011, a aflat că suferă de mononucleoză infecțioasă și nu și-a mai putut continua cariera la nivel înalt, fiind nevoit să se retragă, patru ani mai târziu.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!