Destinație surprinzătoare pentru starul Barcelonei, Ivan Rakitici

Destinație surprinzătoare pentru starul Barcelonei, Ivan Rakitici

Starul celor de la FC Barcelona, mijlocașul croat Ivan Rakitici poate avea parte de o destinație surprinzătoare în această vară, după despărțirea de gruparea catalană.

La 32 de ani, acesta se află pe picior de plecare de la echipa spaniolă, iar Inter, Juve sau PSG erau printre favoritele să îi obțină semnătura în această vară. Totuși, viitorul lui Ivan pare să fie tot în Spania, și anume chiar la fosta sa formație, FC Sevilla, pentru care a evoluat între 2011 și 2014.

Barcelona va facilita acest transfer către andaluzi, după cum anunță cotidianul iberic El Mundo Deportivo, însă cere în schimbul său suma de 10 milioane de euro.

ADVERTISING

Și asta chiar dacă în prezent cota de piață a lui Rakitici este dublă, de 20 de milioane de euro. În cei șase ani de când este la Barcelona, Rakitici a strâns 16 trofee, în 309 partide, în care a marcat de 37 de ori, bifând și 41 de pase de gol.

La Sevilla, club de unde Barcelona l-a cumpărat în 2014, croatul are 149 de meciuri bifate, 32 de goluri și tot 41 de asissturi.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇