Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați dur de presa italiană după meciul Parmei cu Venezia

Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați dur de presa italiană după meciul Parmei cu Venezia

Parma, echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, a pierdut în runda cu numărul 9 din Serie B, scor 2-3 în deplasarea de la Venezia.

Benedyczak și Antonio Colak au marcat golurile Parmei, care nu a reușit să mai repete jocurile bune din startul acestui sezon. Dennis Man a fost titular la cruciați, dar a fost schimbat în minutul 59 chiar cu colegul său din naționala României, Vali Mihăilă.

Dennis Man a fost notat cu 5,5 pentru prestația din meciul de sâmbătă, iar Valentin Mihăilă a primit nota 5.

ADVERTISING

„O prestație bună din punct de vedere al atitudinii, a alergat mult, chiar și în apărare. Totuși, nu a fost niciodată eficient sau periculos în ultimii 20 de metri. Parma are nevoie de pasele sale, mai ales în jocurile în care adversarul se închide, așa cum a fost astăzi. Nu poate să dispară in jocul ofensiv așa cum a făcut-o azi”, au scris cei de la ParmaLive despre Man, continuând apoi cu analiza lui Mihailă: „A intrat în joc cu o atitudine bună, cu o dorință mare de a face lucruri bune. La prima greșeală, s-a pierdut și a făcut jocul pe care îl face de obicei. Faptul că a avut un conflict cu banca tehnică este de condamnat, mai ales în această perioadă a sezonului”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Parma încă e lidera eșalonului secund din Italia, după acest prim eșec din sezon, cu 20 de puncte, unul peste Palermo, dar cu un meci în plus. De partea cealaltă, Venezia este pe trei, cu 18 puncte, la fel ca trupa din Catanzaro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!