Denis Alibec pleacă de la Astra Giurgiu: Unde va ajunge atacantul român

Denis Alibec pleacă de la Astra Giurgiu: Unde va ajunge atacantul român

Denis Alibec se va despărți în perioada următoare de Astra Giurgiu.

Președintele formației giurgiuvene, Dani Coman, anunță că Alibec are două oferte din Turcia, de la Gaziantep și Samsunspor.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Denis are două oferte, de la Gaziantep și Samsunspor. Ioan Niculae va discuta cu el după meciul cu FCSB, să vedem ce vrea și Denis. Poate să vină și Real Madrid, dacă nu vrea Denis, nu se face, noi îl lăsăm unde îi va fi bine lui, ne-a ajutat extrem de mult.

Are avantaj dacă ar merge la Gaziantep, îl cunoaște pe Șumudică, pe jucători, e Maxim, e Toșca, e Junior Morais care are pașaport românesc, s-ar adapta mai bine. Salariul de la Samsun e mai bun decât la Gaziantep, dar sfatul meu a fost să meargă acolo unde îl cunoaște lumea.”

Dani Coman, la Digi Sport

În schimb, Coman neagă că pe adresa clubului a sosit o ofertă de la CFR Cluj: „Dacă ai oferta de 900 de mii de euro de la CFR, arată-mi-o și mie”.

Vezi: CFR Cluj a făcut o ofertă pentru Denis Alibec

Denis Alibec (29 de ani) este cotat la 1.9 milioane de euro de către site-ul specializat în transferuri, transfermarkt.com.

În sezonul precedent, Alibec a marcat 14 goluri în 26 de meciuri jucate pentru Astra.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro: