Demonstrație de forță pentru Simone Tempestini la Raliul Sibiului

Demonstrație de forță pentru Simone Tempestini la Raliul Sibiului

Simone Tempestini a câștigat Raliul Sibiului pentru al doilea an consecutiv, deși de această dată s-a confruntat cu mai multe probleme tehnice.

Clujeanul a fost cel mai rapid în 7 dintre cele 8 probe speciale ale raliului și mai are nevoie doar de o victorie pentru a cuceri al șaselea titlu din carieră la numai 27 de ani.

Pe un model Skoda Fabia R5 și cu Sergiu Itu copilot, Tempestini a bifat astfel a patra victorie consecutivă în Campionatul Național de Raliuri Betano, din tot atâtea participări. Acesta a mai câștigat rundele de la Brașov, Baia Mare și Pitești.

ADVERTISING

Victoria de la Sibiu nu a fost lipsită de emoții pentru Tempestini, care a încheiat a doua probă specială având cutia de viteze blocată, iar ulterior a încheiat alte două probe cu pene de cauciuc.

O maşină a luat foc la Raliul Sibiului. Tempestini a ieşit învingător

La final, campionul a avut un avantaj de peste două minute în fața lui Sebastian Barbu. Podiumul a fost completat de Adrian Teslovan, care a urcat pe 3 după penalizările primite de Dan Gîrtofan și Adrian Răspopa.

Pe lângă Tempestini, un alt pilot de la Napoca Rally Academy a încheiat în vârful clasamentului. Norbert Maior s-a clasat pe locul 4 la general și s-a impus la Două Roți Motrice și clasa RC5.

ADVERTISING

În total, 67 de echipaje au luat startul în ediția din acest an a Raliului Sibiului. Macadamul s-a dovedit din nou o provocare dificilă pentru sportivi. Un total de 24 de echipaje au fost nevoite de abandoneze.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Un coleg de națională al lui Eriksen face câteva mărturisiri tulburătoare despre momentul în care danezul a fost la un pas de moarte

Care sunt posibilele adversare ale lui CFR Cluj din play-off-ul Champions League, dacă ardelenii trec de Young Boys

ADVERTISING

Israelul acuză Iranul pentru atacul în care a murit și un român: Vom răspunde în felul nostru

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇