Decizie radicală anunțată de Gică Hagi la Farul: "Ne despărțim! Nu se poate, trebuia să fie star!"

Decizie radicală anunțată de Gică Hagi la Farul: "Ne despărțim! Nu se poate, trebuia să fie star!"

Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, a anunțat o decizie radicală după meciul Farul – Universitatea Craiova 3-3.

Rezultatul de pe tabelă, înregistrat după ce Farul a condus cu 3-0, l-a supărat foarte tare pe Gică Hagi, care a pus tunurile pe un jucător.

Este vorba despre Dragoș Nedelcu (27 de ani), pe care l-a arătat cu degetul pentru că nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor și al salariului pe care îl încasează. Mijlocașul a fost mai mult accidentat în acest sezon, iar "Regele" a anunțat că urmează despărțirea de el.

ADVERTISING

Hagi a spus că "trebuia să fie star, cel mai bun dintre cei buni" la ce salariu are Dragoș Nedelcu la Farul.

"Îmi pare rău pentru Nedelcu că o zic public, de multe ori nu am vorbit, dar nu se poate așa! Ne așteptam de la el să fie numărul 1. A venit după unul sau doi ani în care nu jucase și a tot jucat. Dar anul ăsta mai mult a stat decât să joace!

Și aici e o problemă gravă, pentru că e unul dintre cel mai bine plătiți jucători din echipă, dacă nu chiar cel mai bine. E plătit bine, la nivelul primelor două-trei echipe. Bani mulți!

ADVERTISING

L-am plătit doi ani, dar l-am avut un an din punctul meu de vedere. Și cu asta cred că închei conferința, că nu are… îmi pare rău, dar jucătorul trebuie să fie puternic. Mai ales el, pe care-l cunoșteam. Trebuie să fie puternic, să reflecteze la tot ce se întâmplă cu el și să se gândească foarte serios.

Cu noi, la anul, nu cred că mai poate. Cu toate că mai are un an contract, dar nu cred că mai… cred că ne vom despărți. Cu el, cel puțin din punctul meu de vedere, nu putem merge… Nu ne permitem să plătim atâția bani pe un jucător cu un astfel de randament. Dacă dăm banii ăia, trebuie să fie star, cel mai bun dintre cei mai buni! Că altfel ne așteaptă alte lucruri. Iar noi vrem să ținem clubul bine.

ADVERTISING

La noi, jucătorul trebuie să dea randament 100%, iar el nu dă randament bun tot anul. «Ba mă doare genunchiul, ba nu mai pot, ba astăzi sunt, ba mâine nu sunt». Dacă joacă bine, dacă nu e supărat. Dar nu putem… E un exemplu care s-a văzut și astăzi. S-a văzut destul de grav.

Nu e bine că vorbesc despre un jucător, dar numai eu știu ce am pățit anul ăsta. Și nu doar cu el, cu toți jucătorii accidentați", a spus Gică Hagi la conferința de presă de după Farul - Universitatea Craiova 3-3, citat de gsp.ro.

Dragoș Nedelcu a jucat 33 de meciuri (1718 minute) în toate competițiile sezonului la Farul, cu un gol marcat pentru "Marinari".


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!