Decizia luată de Tottenham după ce Radu Drăgușin a primit oferte din Italia

Decizia luată de Tottenham după ce Radu Drăgușin a primit oferte din Italia

Radu Drăgușin a fost mai mult rezervă în acest sezon la Tottenham, iar presa din Italia scrie că este dorit de Napoli și Inter Milano.

Fotbalistul român nu primește minutele pe care le dorește la Tottenham, iar în presă au apărut deja informații despre posibilitatea de a pleca în Italia.

Totuși, conform presei britanice, Tottenham vrea să-i arate lui Radu că se bazează pe el și vrea să-l folosească în meciul cu AZ Alkmaar din Europa League, programat joi.

La fel ca în sezonul precedent, Radu Drăgușin este mai mult rezervă la Tottenham, iar în actuala stagiune a prins doar 4 meciuri.

ADVERTISING

Radu Drăgușin a fost integralist la Tottenham în înfrângerea cu 2-1 contra lui Newcastle de pe 1 septembrie. Apoi a prins 90 de minute și în partida cu Coventry din Cupa Ligii.

A mai prins 8 minute în meciul cu Qarabag, dar a fost eliminat, iar cu Manchester United a jucat 10 minute.

"Eu nu cred că Tottenham vrea să-l lase să plece, nu cred că este momentul pentru el. Aa, bun, ne-am gândi dacă nu joacă niciun meci până în iarnă, dar el nu e nici genul care să dea bir cu fugiții. El e un tip care luptă, care se ambiționează și învață din greșeli.

ADVERTISING

Radu și-a dorit mult să meargă în Anglia. Normal, în Italia este cunoscut, iar Napoli este o echipă care se bate la campionat și are un antrenor mare, Conte, care a demonstrat. Nu pot să spun că nu ar fi benefic pentru Radu, dar în momentul de față nu ne gândim la nicio plecare. Suntem onorați de interesul celor de la Napoli, dar pentru moment el joacă la Tottenham, mai are încă șase ani de contract, deci nu se pune problema", a spus Florin Manea pentru Sport.ro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇