David Popovici, în finala probei de 100 de metri liber la Campionatul Mondial de juniori, cu cel mai bun timp

David Popovici, în finala probei de 100 de metri liber la Campionatul Mondial de juniori, cu cel mai bun timp

Înotătorul român David Popovici a stabilit cel mai bun timp din semifinale în proba de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de natație pentru juniori de la Lima.

Românul multiplu campion mondial și european a câştigat fără emoţii semifinala din care a făcut parte și a stabilit și cel mai bun timp pentru finală, 48 și 17 secunde. O altă veste bună este și calificarea unui alt român în finala de 8, Patrick Dinu, cu al 5-lea timp: 50.22 secunde.

„David Popovici și Patrick Sebastian Dinu s-au calificat în finala de la 100 m liber!

ADVERTISING

Prima veste bună de la Peru din această noapte ne-o dau David Popovici și Patrick Sebastian Dinu, care s-au calificat împreună în finala probei de 100 m liber. După o semifinală fără emoții, David a ajuns în finală cu cel mai bun timp din semifinale: 48.17 s.

În aceeași probă, și tot fără mari emoții, Patrick Sebastian Dinu a trecut de semifinale. Timpul său din semifinale a fost de 50.22 secunde„, a anunțat Federația Română de Natație și Pentatlon.

Trebuie spus că finala probei de 100 de metri liber va avea loc luni dimineața, de la ora 2.02, ora locală a României.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Popovici mai are 2 medalii de aur și un argint la aceste Mondiale, aur la 200 de metri liber și ștafeta de 4x100 liber, apoi argint la ștafeta mixtă de 4x100 liber.

De asemenea, mai trebuie adăugat că România va mai avea un reprezentant în finală în această noapte, pe Bianca Costea la 50 de metri liber feminin, de la 3.17. Dar și pe Vlad Stancu în seriile de la 1.500 de metri liber, de la ora 2.47.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇