Darius Olaru face o declarație plină de sinceritate după eliminarea FCSB din Cupa României: "S-a tot întâmplat asta"

Darius Olaru face o declarație plină de sinceritate după eliminarea FCSB din Cupa României: "S-a tot întâmplat asta"

Darius Olaru (25 de ani), căpitanul FCSB, a făcut o declarație plină de sinceritate după înfrângerea care a dus la eliminarea din Cupa României, 0-2 cu FCU Craiova 1948 în deplasare.

Olaru a fost sincer și a spus că FCSB a făcut un meci prost și trebuie găsite soluții pentru ieșirea din criza în care se află.

În plus, căpitanul "roș-albaștrilor" nu s-a ferit de cuvinte și a spus că "s-a tot întâmplat" în ultimii ani să fie neglijată Cupa României de către FCSB, chiar dacă este ultimul trofeu câștigat, în 2020.

ADVERTISING

„O partidă foarte proastă din partea noastră din nou. Asta e, trebuie să ne ridicăm, pentru că în trei zile avem alt meci. Nu știu de unde, pur și simplu nu ne mai facem jocul nostru, ne lipsește și încrederea, nu știu, jocul nu merge. Da, pentru că era un obiectiv Cupa.

Trebuie să continuăm în campionat, să ne strângem, să ne adunăm. (n.r. despre faptul că această competiție a fost cumva sacrificată în ultimii ani) Da, din păcate, în ultimii ani s-a întâmplat asta, nu vreau să judec. Am încercat să intrăm bine, cei de pe bancă, dar nu am reușit să dăm un gol. Suporterii ne-au încurajat și au spus că ne așteaptă un meci important (n.r. cu CFR Cluj) și trebuie să îl tratăm diferit, dacă vrem să scoatem ceva.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Trebuie să avem altă atitudine. Dacă nu vom schimba ceva, cred că vom pierde partida, nu vreau să mă gândesc la asta. Eu am vrut doar să dau totul în această seară cât am intrat, 45 de minute”, a spus Darius Olaru la finalul meciului FC U Craiova – FCSB 2-0, citat de ProSport.

Darius Olaru a jucat o repriză în FCU Craiova 1948 - FCSB 2-0, dar nu și-a putut ajuta echipa să întoarcă rezultatul care a dus la eliminarea din Cupa României.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!