Daniel Pancu, întrebat dacă preia echipa națională a României în locul lui Edi Iordănescu

Daniel Pancu, întrebat dacă preia echipa națională a României în locul lui Edi Iordănescu

Daniel Pancu, selecționerul naționalei U21 a României, a fost întrebat dacă este interesat să preia frâiele primei reprezentative în locul lui Edi Iordnescu.

Contractul lui EdI Iordănescu cu Federația Română de Fotbal s-a încheiat după EURO 2024, iar toate semnele conduc către o despărțire a tehnicianului de „tricolori”.

Selecționerul naționalei de tineret a României, Daniel Pancu, a fost întrebat dacă ar fi interesat să ocupe postul lui Edi Iordănescu, pe modelul Mirel Rădoi, care a fost selecționer la tineret și apoi la prima reprezentativă a României.

ADVERTISING

Pancu a oferit un răspuns care nu lasă loc de interpretări.

"Nu există! E imposibil în momentul de față, cred eu. Dacă pleacă Edi Iordănescu, e imposibil. Nu am cum să antrenez în primul rând. Nu am licență. Nu e doar asta. A fost Rădoi înainte fără licență, dar erau alte vremuri. Îmi doresc la un moment dat, dar îți spun eu că acum e imposibil.

Ca un paradox, după părerea mea, echipa va fi mai bună, dar un înlocuitor de tipul lui Edi e greu de găsit. Echipa va fi cu siguranță mai experimentată”, a declarat Daniel Pancu, la Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!