Daniel Oprița a cedat după înfrângerea cu CSM Reșița: "Noi nu suntem Steaua"

Daniel Oprița a cedat după înfrângerea cu CSM Reșița: "Noi nu suntem Steaua"

Daniel Oprița, antrenorul de la CSA Steaua, a avut un discurs fără precedent după eșecul din deplasare cu CSM Reșița, scor 1-3.

Oprița și-a desființat public jucătorii și i-a acuzat că și-au bătut joc de el și de echipă.

"Dezastru! Este o înfrângere rușinoasă pentru jucători. Nu vreau să-i numesc Steaua, noi nu suntem Steaua, la modul cum am jucat la acest meci. Doar cei care au venit de la București, suporterii care au fost în număr mare, pe ei îi pot numi Steaua. Echipa care a venit pentru acest meci la Reșița nu o pot numi Steaua. A fost o rușine. Doi sau trei jucători aș putea să-i evidențiez, în rest noi nu suntem Steaua. Ceea ce facem noi în acest sezon este o rușine. Dacă nu au rușine pentru acești oameni care au venit atâția kilometri să-i susțină, înseamnă că n-au caracter. Acești jucători și-au bătut joc de club, de emblemă și de suporteri.

ADVERTISING

Reșița ne-a bătut la toate capitolele, dar în primul rând la dăruire. Se vedea pe fața băieților de la Reșița faptul că-și doresc victoria. Fotbaliștii noștri au fost la plimbare la Reșița, au venit în excursie. Nu vreau să-i menajez deloc. Toți au numai pretenții de fotbaliști. Este vina mea în primul rând, deoarece eu i-am adus. Încerc să mă zbat pentru ei, să le rezolv toate problemele și ei m-au tratat astfel, mai ales aici, la Reșița, unde e casa mea. M-au făcut de râs. Poate lor nu le este rușine, dar mie îmi este. Efectiv și-au bătut joc de mine, toți și-au bătut joc de mine", a spus Daniel Oprița, citat de Caon.ro.

ADVERTISING

Apoi, Oprița a explicat motivul pentru care refuză sa demisioneze de la CSA Steaua.

"Eu aș pleca, dar aș vrea să stau să-i chinui eu pe jucători, nu ei pe mine. Le-am oferit toate condițiile, dar nu știu dacă mai pot să lucrez eu cu ei la ceea ce au făcut la acest meci. Ei sunt tot timpul supărați, nu le convine nimic și nu vor să joace pentru clubul acesta. Nu știu ce vor, au fost fără caracter", a mai spus Oprița.

CSA Steaua, echipă fără drept de promovare și în acest sezon, este abia pe locul 9 în liga secundă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇