Daniel Dobre i-ar fi propus Simonei Halep metode neconvenționale de refacere: "Nu știu dacă ar trebui să vorbesc despre acest lucru"

Daniel Dobre i-ar fi propus Simonei Halep metode neconvenționale de refacere: "Nu știu dacă ar trebui să vorbesc despre acest lucru"

Daniel Dobre a oferit o declarație stranie în cadrul unei intervenții la radio.

Fostul antrenor al Simonei Halep a lăsat de înțeles, în încercarea de a-i lua apărarea tenismenei noastre, că i-ar fi propus în mai multe rânduri metode neconvenționale de refacere, pe care aceasta le-a refuzat de fiecare dată.

"Chiar am avut discuții și nu știu dacă ar trebui să vorbesc despre acest lucru… Întotdeauna am avut discuții despre a reuși să ai 3-4 săptămâni la nivel înalt", a spus Daniel Dobre într-o intervenție la Digi FM.

ADVERTISING

"Pentru ea este un consum imens să faci rezultate, iar recuperarea este foarte grea, în primul rând mental. Niciodată nu a acceptat să fie ajutată să primească ceva în afara resurselor naturale, care poate ar fi acționat și ar fi avut într-un sezon 4-5 rezultate mari. Nu am vorbit acum cu Simona, dar nu trebuie să vorbesc cu ea ca să-mi dau seama că nu ar face acest lucru", a adăugat acesta.

Ulterior, Daniel Dobre a fost contactat de Gazeta Sporturilor pentru a oferi lămuriri, precizând că "nu e vorba de dopaj, ci de suplimente".

ADVERTISING

"Poți să ai tot felul de suplimente. Nu e vorba de dopaj, ci de suplimente care să te ajute să te regenerezi mai repede, poți să iei mai multă băutură de recovery (n.r. - recuperare), să o bei după fiecare antrenament și după fiecare sesiune de pregătire fizică, să bei de două-trei ori pe zi, dar este foarte neplăcut pentru organism. Poți să faci mai multă saună cu gheață, sunt o groază de lucruri care te pot ajuta, dar sunt și efecte, acele băuturi de recovery, dacă bei de trei ori pe zi te umpli de bube, au foarte mult zahăr, multe proteine. Poți să iei și pe partea mentală", a declarat Dobre pentru sursa citata.

ADVERTISING

"Ea a vrut mereu să fie cât mai aproape de normal, de natural: 'Dacă sunt obosită, mai stau o zi în plus sau două, nu joc tenis până îmi revin'. Să fie o regenerare naturală a corpului și nu accelerată. Spuneam de saună cu gheață, sunt acum niște instalații cu vacuum, să nu se adune acidul lactic, stai acolo câte o oră ca nebunul. Mai avea, pe stres și oboseală, herpes. Poți să-l anihilezi cu Aciclovir, a luat o dată sau de două ori, dar i-a fost rău fiindcă e un medcament foarte puternic. Ok, a spus: 'Nu mai iau, mai bine aștept să treacă herpesul de la sine'", a conchis Dobre.

Simona Halep a fost pregătit în două rânduri de Daniel Dobre: martie-noiembrie 2019 și mai 2021-ianuarie 2022.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!