Dan Petrescu, supărat după un nou meci cu penalti ratat de CFR Cluj: Voi merge pe drumul meu

Dan Petrescu, supărat după un nou meci cu penalti ratat de CFR Cluj: Voi merge pe drumul meu

Dan Petrescu a avut o reacție dură și radicală după un nou meci în care CFR Cluj nu a câștigat, 0-0 cu Sepsi OSK sâmbătă seară în runda cu numărul 2 din noul sezon al Ligii 1.

A fost un nou meci în care elevii săi au ratat un penalti în cele 90 de minute, prin același Deac, după ce și partida trecută, miercuri seara cu Dinamo Zagreb în Liga Campionilor, același fost jucător de la Rapid sau Schalke nu a marcat dintr-o lovitură de la punctul cu var în timpul regulamentar.

CFR Cluj calcă strâmb și în Liga 1

ADVERTISING

”Dacă Rondon ratează din 2 metri, eu ce să-i mai zic? I-am transmis lui Deac că era mai bine să fi lăsat pe altcineva. Penaltiul, dacă nu-l bați, nu-l ratezi. Chiar dacă a ratat, trebuie să meargă la națională și să facă un meci bun. În fotbal, jucătorul, dacă nu dă gol din penalti, e antrenorul de vină, pentru că el trebuia să fie acolo și să bată. Ar mai trebui să vină un jucător, maxim 2. Dacă nu, putem să ne descurcăm. Vrem să câștigăm campionatul și să ne calificăm în grupele Europa League, acesta e obiectivul nostru acum. E al doilea meci în care am avut penalti și nu am reușit să marcăm. E o perioadă nefastă pentru noi, mai ales la penaltiuri. N-am ce să le reproșez jucătorilor, după 3 zile de la meciul cu Dinamo Zagreb, sunt obosiți vizibil. Astăzi, ei nu și-au creat nicio ocazie de gol. Eu nu mă supăr pe nimeni când e 0-0. Merg pe drumul meu”.

Declarația făcută de antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, după meciul cu Sepsi, la televiziunea LookSport
ADVERTISING

CFR Cluj e lideră la egalitate cu FC Voluntari în Liga 1, ambele având acum 4 puncte după două jocuri disputate. Formația ardeleană e calificată momentan în turul III preliminar din Europa League.

D.A.

Iată și alte subiecte interesante pe SpotMedia.ro:

Markó Béla: Transilvania nu poate să se întoarcă la Ungaria. Dacă o dispută româno-maghiară ar avea loc azi la Bruxelles, ar câştiga românii

În Suedia s-au deschis școlile de aproape două săptămâni: Ce învățăm din experiența lor și cum îngrijești acasă un bolnav de Covid-19 – Interviu

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇