Dan Petrescu, profund deranjat de amânarea partidei Farul - FCSB: Cred că va crea un precedent

Dan Petrescu, profund deranjat de amânarea partidei Farul - FCSB: Cred că va crea un precedent

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu s-a arătat deranjat de amânarea partidei dintre Farul Constanța și FCSB, din cauza multiplelor cazuri de coronavirus de la gruparea roș-albastră.

În conferința de presă de dinaintea partidei de luni cu Sepsi, pe teren propriu, Petrescu a declarat faptul că el consideră o mare problemă decizia LPF de a amâna partida de la Ovidiu:

„E un caz incredibil! Cred că va crea un precedent. CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri, mai ales acum doi ani, când jucam în cupele europene și aveam rezultate foarte bune. Când aveam nevoie de o amânare, nu interesa pe nimeni.

ADVERTISING

Antrenorul celor de la FC Voluntari vine cu o veste bună în ce privește disputarea partidei cu FCSB din Cupa României

Mi se pare aiurea să amâni un meci pentru că sunt jucători accidentați. Eu știu că se suspendă pentru COVID, nu pentru jucători accidentați. Deci e o decizie care va crea probleme în continuare. Cred că dacă voi avea jucători accidentați, voi cere amânarea meciului. Dacă ai numai cazuri de COVID și n-ai 13 jucători, mi se pare corect să nu joci. Dar dacă ai și accidentați, nu mi se pare corect”, a punctat Super Dan.

Dan Petrescu, atac la FCSB: "E incredibil! Noi când am cerut amânări, n-a interesat pe nimeni"

FCSB a cerut amânarea partidei cu Farul, iar LPF a acceptat acest lucru, urmând ca partida să se joace pe 4 noiembrie, de la 20.30.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!