Dan Petrescu, mesaj tranșant pentru fanii FCSB-ului: "Asta nu a zis nimeni niciodată"

Dan Petrescu, mesaj tranșant pentru fanii FCSB-ului: "Asta nu a zis nimeni niciodată"

Dan Petrescu a avut un mesaj tranșant pentru fanii FCSB-ului, la câteva zile după ce a fost surprins că înjura Steaua la petrecerea pentru titlu a lui CFR Cluj.

Petrescu susține că doar jucătorii au scandat și se declară revoltat de faptul că este înjurat constant la meciurile cu FCSB.

"A fost o scandare a jucătorilor, eu doar eram acolo. Eu nu am zis nimic, am fost la Steaua, am copilărit acolo. Fanii zic despre mine nu ştiu ce, dar eu am jucat finale, am câştigat cupe. Însă când joc pe terenul Stelei (n.r. FCSB), tot stadionul mă huiduie. Asta nu a zis nimeni niciodată. Eu îmi fac meseria unde mă duc, dar cum sunt înjurat pe Arena Naţională nu sunt înjurat nici la Dinamo. La fel când joc şi cu Craiova, nu e înjurată CFR Cluj, e înjurat Dan Petrescu. Cei de la televiziune vorbesc pentru că nu au ce face. Vorbesc acolo, bravo lor! Eu sunt aici de dimineaţă şi muncesc, îmi fac meseria.

ADVERTISING

Nu pot să aştept ca o echipă sau ca alta să mă ia, pentru că sunt puţine locuri. Sufăr când mă înjură lumea, pentru că e pe nedrept. Eu am fost în Rusia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Italia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Anglia, nu m-a înjurat nimeni. Vin în România şi mă înjură toţi. Nu ştiu care e motivul, pentru că mi-am dat viaţa pentru ţară! E un defect dacă faci ceva bun”, a declarat Dan Petrescu potrivit Prima Sport.

Dan Petrescu a intrat în vacanță și nu va lua parte la meciul cu FCSB, programat duminică de la ora 21:30.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Gestul său a fost taxat de fanii FCSB-ului, mai ales că Dan Petrescu are un trecut stelist.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!