Dan Petrescu, îngândurat înaintea meciului lui CFR Cluj din Europa League - ce a remarcat la suedezi

Dan Petrescu, îngândurat înaintea meciului lui CFR Cluj din Europa League - ce a remarcat la suedezi

Dan Petrescu a afirmat că este îngândurat înaintea meciului pe care CFR Cluj îl dispută în turul 3 preliminar din Europa League contra suedezilor de la Djurgarden.

Antrenorul campioanei a spus că suedezii sunt o echipă de top și că a remarcat că meciul va fi unul infernal.

"Parcă jucăm cu Celtic sau cu Rennes, nu văd nicio diferență. Trebuie să facem iar un meci extraordinar ca să câștigăm. Eu cred că favoriți sunt cei de la Djurgarden, fiindcă joacă acasă, joacă pe teren sintetic, plus că au jucători foarte buni. Au 8 care au jucat în naționala Suediei, 3 internaționali norvegieni, doi din Zambia.

ADVERTISING

E o echipă puternică, organizată. Avem nevoie și de noroc ca să trecem mai departe. Poate au și accidentați, dar am văzut ultimele 6 meciuri ale lor și niciodată nu au folosit aceeași echipă. E clar că au foarte multe soluții. Campionatul lor e comparabil cu cel al României, iar ca să-l câștigi trebuie să fii o echipă bună. E presiune, trebuie să ne calificăm și sper să reușim", a spus Petrescu, potrivit Gsp.ro.

Partida dintre Djurgarden si CFR Cluj va avea loc joi, de la ora 20:00, în direct pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dacă va trece de suedezii de la Djurgarden, CFR Cluj va avea un meci facil în play-off-ul Europa League, pe teren propriu cu învingătoarea dintre Kups (Finlanda) și Suduva (Lituania).

Kups ocupă locul 2 în campionatul Finlandei și e neînvinsă de 6 meciuri. A fost scoasă din Liga Campionilor de Molde, care a învins-o cu 5-0. Suduva e pe primul loc din Lituania și a fost eliminată din Liga Campionilor de Maccabi Tel Aviv cu 3-0.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇