Dan Petrescu încă nu s-a înțeles cu CFR Cluj. Cere o clauză de reziliere uriașă și o sumă de bani pentru instalare - presă

Dan Petrescu încă nu s-a înțeles cu CFR Cluj. Cere o clauză de reziliere uriașă și o sumă de bani pentru instalare - presă

Negocierile dintre Dan Petrescu și patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga, continuă și ele sunt încă departe de a fi încheiate.

Astfel, antrenorul care a câștigat trei titluri cu CFR, în 2018, 2019 și 2020, nu a semnat încă cu gruparea campioană a României. Fostul jucător de la Chelsea i-ar fi cerut lui Varga o clauză de reziliere uriașă, de un milion de euro, dar și ca la venirea sa să le fie achitate jucătorilor toate salariile și bonusurile restante. În plus, SuperDan cere și o sumă de bani la instalare, după cum a aflat cotidianul ProSport.

ADVERTISING

CFR Cluj a anunțat sâmbătă seara despărțirea de Marius Șumudică, după ce acesta a ratat calificarea în grupele Champions și Europa League.

Petrescu a anunțat ferm că nu va semna însă noul contract până ce nu va avea garanții scrise că se vor rezolva toate lucrurile cerute de el.

Cel mai probabil, pe banca CFR-ului în marele derbi cu FSCB vor sta antrenorul cu portarii Cristi Moldovan și preparatorul fizic Cristi Dragotă.

Dan Petrescu, fundaş dreapta în Naţionala de Vis a României

Rămâne de văzut cum îl va convinge până la urmă Varga pe Dan Petrescu să revină la clubul unde a scris istorie ca antrenor în România. Ultima aventură a românului pe banca tehnică a fost în Turcia, la Kayserispor.

ADVERTISING

Derbiul dintre CFR Cluj și FCSB va fi LIVE duminică seara pe SpotMedia.ro de la ora 21.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1 | Rapid a fost învinsă în prelungiri de Universitatea Craiova

Formula 1 a modificat calendarul pentru finalul de sezon

În favoarea cui este guvernată România? Pentru cine?

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!